Edinstvene lastnosti LG klimatskih naprav

 


 

Vrhunska energijska učinkovitost


 

LG visoko učinkovita in napredna inverter tehnologija in lastnosti za aktivno varčevanje z električno energijo, zagotavljajo izjemni učinek, z minimalnimi stroški porabe elektrike. LG klimatske naprave predstavljajo v svetu energijsko najučinkovitejše hladilne sisteme. LCD zaslon prikazuje trenutno in skupno porabo energije, kar zagotavlja uporabnikom, da so neprestano informirani, kako lahko zmanjšajo porabo energije, medtem ko uživajo v svežem in prijetnem okolju. 

 

       aktivna energetska kontrola           Prikaz porabe energije

  Aktivna energetska kontrola       Prikaz porabe energije

 


 

Udobje


 

LG klimatske naprave vam s svojimi različnimi funkcijami omogočajo, da je njihova uporaba kar najbolj prijetna za vaše počutje. Optimalno gibanje zraka omogoča samodejno nastavitev loput v horizontalni položaj pri hlajenju prostora oziroma vertikalni položaj pri ogrevanju. Lg klimatske naprave delujejo na najnižji ravni hrupa, zahvaljujoč unikatnemu LG BLCD motorju in posebni obliki ventilatorjev.  Funkciji Nizkega nivoja hrupa 19dB (notranje enote) in Tihega načina delovanja (zunanje enote) omogočata tiho in nemoteče delovanje. 

 

   optimalno gibanje zraka      nizek nivo hrupa 19dB      tihi način delovanja     hitra in enostavna vgradnja

 Optimalno gibanje zraka     Nizek nivo hrupa 19dB       Tihi način delovanja    Hitra in enostavna vgranja

 


 

Popolna skrb za zdravje


 

Plasmater ioni v kombinaciji z različnimi inovativnimi filtri, varujejo uporabnika pred škodljivimi snovmi kot so bakterije, virusi, alergeni in pred neprijetnimi vonjavami.

Plasmaster ionizator Plus zmanjšije število mikroskopskih škodljivih delcev tako, da proizvaja več kot 3 milijone negativno nabitih ionov, ki na sebe vlečejo nečistoče in jih tako izločajo iz prostora. Samodejno čiščenje deluje na način, da suši toplotni izmenjevalec tako, da samodejno zažene ventilator in s tem prepreči neugoden vonj ter nabiranje plasni in bakterij.  

 

   plasmaster ionizator plus      filter z dvojno zaščito      samodejno čiščenje

Plasmaster ionizator Plus    Filter z dvojno zaščito        Samodejno čiščenje

   


 

Optimalni zračni tok


 

Močna Jet Cool funkcija omogoča izjemno hitro hlajenje tako, da deluje 30min na najvišji hitrosti ventilatorja pri nastavljeni temperaturi 18°C. Podobno kot Jet Cool funkcija deluje tudi funkcija Hitro ogrevanje prostora, kjer naprava deluje 30min na najvišji hitrosti ventilatorja pri nastavljeni temperaturi 30°C.

S 4 - smernim in 3D izpihom zraka klima naprava nadzoruje zračne tokove v prostoru in s tem doseže optimalno razporeditev hladnega zraka po prostoru ter tako omogoči hitro ohladitev prostora. 

 

    hitro hlajenje jet cool     4 smerni izpih     hitro ogrevanje prostora  

  Hitro hlajenje Jet Cool          4 smerni izpih        Hitro ogrevanje prostora          

 


 

Pametnega diagnostika


 

LG-jeva Smart tehnologija omogoča upravljanje s klimatskimi napravami enostavneje kot kadar koli do sedaj. Z vgrajenim Wi-Fi modulomv notranji enoti klimatske naprave in internetni povezavi, lahko enostavno upravljamo z glavnimi funkcijami klmatske naprave preko pametnega telefona in aplikacije LG SmartThinQ (Android ali iOS). Opcija Pametne diagnostike omogoča uporabniku enostavno preverjanje stanja klimatske naprave, odpravljanje težav in druge koristne informacije, preko pametnega telefona. 

 

   vgrajen Wi-Fi modul     pametna diagnostika

   Vgrajena Wi-Fi modul       Pametna diagnostika

 


 

Eleganta oblika in trajnost


 

LG vam s svojim elegatnim, lepim izgledom in posebno LED osvetlitvijo omogoča, da izrazite svoje  občutke. 

 

  premaz gold fin 

      Premaz Gold Fin