IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE CMS

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Iblo d.o.o. iz Ptuja

Izdelava spletne trgovine CMS

Izdelava spletne trgovine CMS pomeni kateri sistem bomo vzeli in na njega postavili spletno trgovino. Obstajajo odprtokodni sistemi in sistemi ki so izdelani na želje in zahteve naročnika. Oblikovanje spletne trgovine načeloma ne vpliva kateri CMS uporabljamo za izdelavo spletne trgovine. Odprtokodni sistemi, katerih se najbolj poslužujejo izdelovalci spletnih strani so Woocomerc, Magento in v zatonu je Presta shop. Oblikovno je internetna trgovina postavljena na enega od teh sistemov tako, da je čim bolj intuitivno zastavljena. Tehnični del kode pa omogoča hitro delovanje, prilagajanje na različne oblike zaslonov, prilagajanje na različne jezikovne skupine in geografska področja. Glede na vsa priporočila ki jih daje Google in konkurenco, ki je na spletu ter zahtevnost se odraža z izdelavi spletne strani cena. Okvirno pa lahko govorimo, da se cenovni nivo prične od 2500€ naprej .

Vsisi
 
IBLO

Prava izbira za temperaturo vašega doma

V podjetju Iblo d.o.o iz Ptuja poskrbijo za vaš dom ali poslovne prostore, daje bivanje prijetno temperatura prostora pa ne glede na letni čas prilagojena potrebam stanovalcev . Bogate izkušnje več kot 20 let in delovanje na področju hlajenja, ogrevanja in rekuperacije energije z majhno porabo energije in dobrim učinkom delovanja. Ponudba obsega toplotne črpalke, različnih velikosti in moči multi split enote, profesionalne klimatske naprave za posebne zahteve (računalniške-sistemske sobe, trezorje, jedilnice, sejne sobe, predavalnice, laboratorije…) ter velike klimatske sisteme namenjene za hlajenje, ogrevanje, prezračevanje ter ogrevanje sanitarne vode. Nudimo tudi prezračevalne naprave, ter toplotne črpalke blagovne znamke LG.

 

Oblikovanje in izdelava spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine CMS z izbiro določimo na kateri osnovi želimo da je spletna trgovina postavljena. Ali je to odprtokodni sistem ali je platforma, ki bo zgrajena in prilagojena za naročnika. Med izdelavo spletne trgovine je dobro upoštevati, priporočila, ki jih ima vsaka spletna stran in spletna trgovina glede ON site optimizacije. Drugi del optimizacija pa se začne ko je spletna stran izdelana in se začne s pridobivanjem kvalitetnih povezav iz drugih portalov in ali spletnih strani. Optimizacija spletne trgovine je tako proces ki na področju ON in OFF site optimizacije poteka procesno in načrtno z namenom doseganja ciljnega kupca na ciljnem trgu.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani AnilesIzdelava spletne strani ObleciteseIzdelava spletne strani Lift dvigIzdelava spletne strani G2MIzdelava spletne strani GrošeljIzdelava spletne strani Mizarstvo Andrej Kajzer

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.