Klimatske naprave LG

SOBNE SPLIT KLIMA NAPRAVE

ENERGIJSKE NALEPKE On.line 

 

Ohladite svoj prostor s stilom, z inovativnimi split sistemi klimatskih naprav LG.

V nasprotju z mnogimi gospodinjskimi aparati, so LG klimatske naprave oblikovane izjemno lepo. S klasičnimi linijami, elegantnimi zaključki, pametnimi zasloni in nenehno pozornostjo do detajlov, LG skrbi, da so njihovi izdelki osvežujoč dodatek vašega doma. 

 

stil in tehnologija

 

Velik izbor modelov omogoča, da bo klimatska naprava ustrezala slogu vašega doma.

Z našimi klimatskimi napravami lahko efektivno ohladite ali ogrejete prostor in prečistite zrak z dodanimi filtri, ki zmanjšujejo alergije. Prilagodite delovanje vašim željam in potrebam. Preglejte celotno ponudbo stenskih klimatskih naprav in izberite sebi primerne lastnosti

KASETNE KLIMA NAPRAVE

Idealna rešitev za hlajenje hotelov, kavarn, pisarn in še več.

Inverterske kasetne klimatske naprave LG pomagajo ohraniti udobno klimo za vaše stranke, sodelavce ali goste, ne glede na zunanjo temperaturo. 

 

ENERGIJSKE NALEPKE On.line 

 

KASETA

 

 

TALNO STROPNE KLIMA NAPRAVE

Z LG-jem je vse mogoče! 

Talno stropne klimatske naprave LG ponujajo fleksibilno montažo in so idealne za namestitev na lokacije, kjer ne moremo namestiti stenskih klimatskih naprav. Vertikalni pretok hladnega zraka lahko nadzorujemo z daljinskim upravljalnikom, z elegantno obliko in tihim delovanjem zagotovimo mirno in udobno hladen prostor. 

 

ENERGIJSKE NALEPKE On.line 

TALNO STROPNA REŠITEV

 

 

KONZOLE

Visoko zmogljive talne konzole. So nova oblika notranjih enot, ki vključujejo uporabniku prijazen krmilnik in filtracijski sistem, ki uničuje glive, bakterije in viruse. V kombinaciji z glavnim filtrom za odstranjevanje vonjav, zagotavlja čist in prijeten zrak.

LG uporablja inovativno tehnologijo delovanja ventilatorja za optimalno ogrevanje in hlajenje. Rezultat je tiho in visoko zmogljivo delovanje pri hlajenju in gretju. 

 

konzola

 

 

 

KANALSKE KLIMA NAPRAVE