Hladilno sredstvo R32 

je okolju prijazno in razvrščeno kot visoko učinkovito "Go Green" hladilno sredstvo.

 

Uporabljena količina hladilnega sredstva R32 je znatno manjša kot tista, ki se upo-
rablja v sistemu s hladilnim sredstvom R410A. Posledično se to odraža v znižanju potenciala globalnega segrevanja in pri manjšem vplivu na ozonsko plast. Primerjalne študije primerov različnih hladilnih sredstev so navedene v tabeli in grafi konu, kot sledi:

 

R32/R410

 

Visoka stopnja kompresije hladilnega sredstva

Visoka stopnja kompresijehladilnega sredstva vodi do visoke zmogljivosti vprimerjavi z obstoječimi hladilnimi sredstvi, kot sta R12 in R410A.

STOPNJA KOMPRESIJE

 

LG-jev dvojni inverterski kompresor

če ga primerjamo s klasičnimi modeli, zagotavlja učinkovito rešitev, ki se odraža pri delovanju klimatske naprave s hitrejšim ohlajanjem ter s trpežnejšim in tišjim delovanjem. LG zaupa kvaliteti in zanesljivosti svojih proizvodov in tako nudi 10 let garancije na inverterski kompresor. Kompresorski motor z večjo rotacijsko frekvenco, ki je energetsko učinkovita, ima večjo zmožnost hitrega ohlajanja kot kateri koli konvencionalni kompresor. Kako deluje Dvojni kompresorski rotor s spremenljivo hitrostjo.

 

KOMPRESOR

 

Izboljšanje zanesljivosti izdelka

Kompresor z dvojnim inverterjem zmanjša vibracije in s tem raven zvočnega tlaka. Zmanjšanje vibracij zmanjšuje možnost razpok na priključenih cevovodih.

 

Vgrajeni Wi-Fi

Ne glede na čas, kraj in tudi ne glede na to, koliko klimatskih naprav imate, enostavno dostopajte do vaših klimatskih naprav in jih nadzirajte z uporabo pametnih internetnih naprav, kot so mobilni telefoni s sistemom Android ali iOS.

 

       Enostavna uporaba za različne funkcije                                                                       Enostavno upravljanje

   

 

WI FI 1                                     WI FI 2

 

Pametna diagnostika

Pametno diagnosticiranje omogoča uporabniku, da preprosto preveri nastavitve, namestitev, da poišče in odpravi težave ali da pridobi druge informacije neposredno s pomočjo pametnega telefona. Z uporabo “LG Smart ThinQ” aplikacije in s pritiskom “Start Smart Diagnosis”, priročno spremljajte in preverjajte rezultate diagnoze s pomočjo Wi-Fi.

 

pametna diagnostika

 

plasmaster ionizator plus

 

Sterilizira do 99,9 % bakterij in dezodorira

 

Plasmaster Ionizer+ zmanjšuje število škodljivih mikroskopskih delcev v zraku, ki teče skozi klimatsko napravo z več kot 3 milijoni ionov.

plasmaster ionizator plus

 

Sterilizira bakterije več kot 99,9% v prvih 30 min. (E.coli colon bacillus)

 

GRAF

 

Močan hladen zračni tok

LG-jeva edinstvena tehnologija poševnega ventilatorja in velike lopatice v zunanji enoti ustvarjajo izjemno učinkovito rešitev za hlajenje in ogrevanje do razdalje 9 metrov.

 

VEČJI IZPIH

 

10 LET GARANCIJE NA INVERTERSKI KOMPRESOR

LG daje 10 let garancije na inverterski kompresor in običajna 3 leta garancije za vse proizvode iz velike palete hišnih klimatskih naprav. 

10let garancije