Toplotne črpalke Monoblock

 

 

 

 

                        

                                                      

 

 

 Je monoblok izvedba toplotne črpalke prava rešitev za vas?

  monoblok


LG Therma V Monoblok zrak/voda toplotne črpalke so modeli brez notranje enote in so primerne za stanovanja oz. hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Postavimo jih ob stavbo in iz nje direktno napeljemo vodno povezavo v notranjost.

 

 

MONOBLOK TOPLOTNA ČRPALKA

LG ponuja popolnoma opremljen monoblok s štirimi glavnimi komponentami-zmenjevalcem temperature, invertersko vodno črpalko, električnim grelecem in ekspanzijsko posodo.

 

 

 

 

PRIHRANEK ENERGIJELG monoblok toplotna črpalka z inovativno invertersko tehnologijo omogoča večjo učinkovitost, nižjo raven  hrupa, minimalne vibracije kompresorja in širok spekter uporabe. Dobavljive so v območjih med 5kW-16kW moči. LG monoblok toplotne črpalke so po učinkovitosti vodilne v svojem razredu, saj zaradi svoje inverterske tehnologije in inteligentnih funkcij podaljšujejo življensko dobo same naprave.

 

Glavna značilnost Therma V je dosežek v energetski učinkovitosti. Nov tip spiralnega kompresorja omogoča visoko učinkovitost in zanesljivost. Ta vrsta kompresorja je naprednejša od konvencionalnega sipralnega kompresorja, še posebno pa to pride do izraza pri nagnjenem gibanju pomika. Poleg tega je v primerjavi s prejšnim modelom izboljšan tudi obseg delovanja kompresorja.

 

                                                                          

 

 

                                                                                                                                                                

Bistvena prednost toplotnih črpalk LG Therma V monoblok je v enostavni montaži, visoki energetski učinkovitosti in cenovno ugodni investiciji! Delujejo v območju -25 ~ 35°C zunanje temperature.

 

 

Modeli          

MONOBLOK TOPLOTNA ČRPALKA  


        
HM051M.U43 energijska nalepka

         HM071M.U43 energijska nalepka

         HM091M.U43 energijska nalepka

 

 

                                                                                                                                                                                   

     HM121M.U33 energijska nalepka

     HM141M.U33 energijska nalepka

     HM161M.U33 energijska nalepka

 

     

      

 

LG ponuja celotno paleto zrak-voda toplotnih črpalk, ki so poznane po svoji kakovosti, zanesljivosti in energetski učinkovitosti. 5kW, 7kW, 9kW in novo v 2016 tudi enofazni 12kW, 14kW in 16kW monoblock modeli ponujajo možnost ogrevanja vode na 65° C, kar zadošča za ogrevanje talnega gretja ali radiatorjev z visokim izkoristkom, kakor tudi sanitarne vode. Podrobnosti najdete v katalogu.

 

 

    MONOBLOK TOPLOTNA ČRPALKA


   
HM123M.U33 energijska nalepka

    HM143M.U33 energijska nalepka

    HM163M.U33 energijska nalepka

 

 

Močnejši LG monoblock modeli, s priklopom na trifazni tok, so dobavljivi v 12kW, 14kW ali 16kW močeh. Omogočajo ogrevanja vode do 65° C. Z možnostjo priklopa na talno gretje ali radiatorje in sanitarni bojler lahko celostno rešite ogrevanje v vaših prostorih. Podrobnosti najdete v katalogu.

 

Oglejte si še našo ponudbo Split toplotnih črpalk. Več podatkov lahko dobite tudi v našem katalogu. 

ON-LINE DOSTOP DO ENERGIJSKIH NALEPK